Sportcommissie

Welkom op de pagina van de sportcommissie

Op de Octopus streven wij ernaar een zo groot mogelijk aanbod van sportieve activiteiten aan te bieden. Een aantal leerkrachten, waaronder de vakleerkracht gymnastiek, vormen samen met enthousiaste ouders de sportcommissie. Onze school doet mee aan verschillende sporttoernooien die door de sportverenigingen georganiseerd worden. Bijv. het voetbal-, basketbal-, volleybal-, hockey-, handbal-, peanutbal- en tafeltennistoernooi en de atletiekwedstrijden. De commissie verzorgt de begeleiding tijdens alle sportevenementen. Daarnaast organiseert de sportcommissie de schoolsportdag en ieder jaar een sportief evenement voor de kinderen van de Octopus. Wij proberen zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Bewegen is goed voor lichaam en geest en voor de sociale contacten op school. Het sportieve element staat voorop. De kinderen krijgen de ruimte om fanatiek te spelen mits ze dat eerlijk en sportief doen.