Sinterklaasviering

Gelukkig heeft Sinterklaas ook dit jaar weer de weg weten te vinden naar onze school. Het was weer een erg leuke dag. De weken daarvoor zij we al druk bezig geweest met verhalend ontwerpen. Er stond kort na de aankomst van Sinterklaas in Nederland een rijmmachine op ons podium. Op enig moment is de machine gestolen. Gelukkig hadden we de beelden nog van de bewakingscamera! Op 5 december bleek dat de pieten de rijmmachine hadden meegenomen, omdat zij zoveel moeite hadden met rijmen. Gelukkig werd Sinterklaas door de politie naar onze school gebracht en kon het feest beginnen. De kinderen van groep 5 t/m 8 hadden weer veel moeite gedaan om mooie surprises te maken. Sinterklaas had tijd om alle groepen een bezoekje te brengen. Kortom het was weer een geweldig feest.